Aktivèr reskontro nummerserie med klientansvar

Når funksjon for klientmidler er aktivert, vil det være mulig å angi reskontro nummerserie med klientansvar.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Reskontro nummerserier» under kategorien regnskap.

Legg til nummerserie om aktuell nummerserie allerede ikke er opprettet.

Kontakter som opprettes i denne reskontro nummerserien vil nå bli behandlet med klientansvar ved bokføring.

Det er ingen begrensning hvor mange reskontro nummerserier som kan angis med klientansvar.

NB: Er en kunde opprettet i reskontro nummerserie med klientansvar og er samtidig en "vanlig" kunde, må denne opprettes med to kontaktkort i hver sin respektive nummerserie.