Funksjonalitet og oppstilling

Når bankkonto for klientmidler er angitt og reskontro nummerserier med klientansvar er opprettet, kan funksjonaliteten tas i bruk.

Alle føringer som angår klientmidler/klientansvar, må føres med prosjekt. Disse føringene vil bli stilt opp i rapporten «Klientansvar per prosjekt». Saldo i kolonner som viser klientansvar og bank, kalkuleres mot kolonne for tilgodehavende.

Rapporten kan filtrere på prosjekt, prosjektleder, bankkonto og kunde.

Videre viser rapporten «Kontoavstemming per prosjekt» sum debet og kreditposteringer gjort på prosjektet. Rapporten viser både balanse- og resultatkontoer.

Rapporten kan filtrere på konto og prosjekt.

Viktig: Husk å koble klientbankkonto og reskontrokontoer med klientansvar til rapportgrupper på samme side i balansen for ikke å blåse denne opp.