Budsjett på prosjekt

For å registrere budsjett på et prosjekt gå til Meny --> Prosjekt, og åpne det aktuelle prosjektet. Velg arkfanen Budsjett.

Her kan du legge inn budsjett på prosjektet. Budsjettet er fordelt på timer og innkjøpskostnader.

TIMER: Legg inn antall timer, budsjettert timepris og kostprisen for timene.

INNKJØP: Legg inn kostpris for varekjøpet på prosjektet, og legg til beløp for hvor mye dette skal faktureres for.