Flytskjema for bilagsgodkjenning

Dette er en oversikt over hvor bilaget havner ved bruk av de ulike knappene en bruker har tilgjengelig ved bilagsgodkjenning.

Merk følgende unntak fra flytskjema:

• Reiseregninger som blir avvist av godkjenner vil gå tilbake til den ansattes app og ikke til bilagsføring.
  • Reiseregninger med lønnsinnberetningspliktige refusjoner der lønnsystem er satt til Huldt & Lillevik i reiseregningsinnstillingene, vil ikke bli postert av siste godkjenner, men bli lagt som godkjent i rapporten reiseregninger, klar til eksport.