Statens reiseavtaler (Statens satser) f.o.m 22.juni 2018

22. juni 2018 ble det enighet om Statens reiseavtaler for 2018 (Statens satser). Endringene har virkning for reiser utført f.o.m. 22.juni 2018.

De nye satsene er nå oppdatert i PowerOffice Go.

Ny versjon av appen
Ny versjon av appen lastes ned før reiseregning opprettes. Dette da det er en helt ny beregningsmetode for påbegynt døgn. Dette er nå klart for både IOS og Android.

Dersom gammel versjon av appen benyttes, vil nye satser fremkomme men beregning av siste døgn vil bli feil. Dette må da håndteres manuelt i lønnssystemet for å få riktige innberetninger på den ansatte.

Hva med reiseregninger som er levert mellom 22.06 og idag?
Disse reiseregningene bør etterberegnes i lønnssystemet manuelt i henhold til nye satser for å få riktige innberetninger på den ansatte.