Kom igang med Go Faktura

1. Før oppstart med Go Faktura er det viktig og nyttig å lese igjennom brukerveiledningen.
  2. Gå igjennom og definer fakturainnstillinger. Om det skal faktureres med KID, må OCR-avtalen registreres på bankkontoen
  3. Definer de betalingsbetingelser som skal benyttes under faktureringen.
  4. Legg til eventuelle nye leveringsbetingelser
  5. For å kunne fakturere må det registreres kunder for å sende fakturaen til. Registrer disse kundene manuelt, eller hele kontaktregisteret kan importeres via standardimport.
  6. Legg inn produktene manuelt, eller importer produktregisteret via standardimport

Det er nå klart for å gå igang med fakturering. Videre beskrivelse av ulike funksjoner i Go Faktura finner du her.