Tips til de som opplever problemer i etterkant av oppdateringer av GO mobile appen (Android)

Vi opplever dessverre at en del brukere ikke får opp bilag til godkjenning eller autorisering etter å ha oppdatert til en ny versjon av GO mobile appen. Det anbefales at man først bruker funksjonen "tøm data" under telefonens innstillinger for å være sikker på at alt gammelt "grums" fra den gamle appen er helt borte (se illustrasjoner under). Deretter avinstallerer man den gamle appen, restarter telefonen, og installerer så den nye versjonen.

Dette bør utføres også for andre problemer man måtte oppleve med den nye appen.

Her er noen illustrasjoner fra en Samsung S8 telefon:

(OBS: vær klar over at dette kan slette alle utkast til reiseregninger og utlegg som ikke er sendt inn allerede. Det som ligger i arkivet påvirkes ikke av dette).

Velg innstillinger:

Velg apper:

Velg GO mobile:

Trykk på lagring:

Trykk så på tøm data: