Deaktivere eFaktura

Er det ikke lenger ønskelig å fakturere kunder (privatpersoner) med eFaktura, deaktiveres funksjonaliteten ved å slå av haken for dette.

Åpne meny og velg «Innstillinger».

Gå på «Fakturainnstillinger» under kategorien salg.

I fanen «Faktura lev.måte», fjern hake for «Send eFaktura til privatpersoner» og trykk «Ok».

Merk: Ved deaktivering av eFaktura vil faktura leveringsmåte på alle kundekort som har denne leveringsmåten settes tilbake til e-post (hvis kunde er registrert med e-post på kundekortet) eller utskrift. Kunder med kombinertavtale vil beholde Avtalegiro som faktura leveringsmåte, men vil ikke lenger motta faktura som eFaktura. Terminering av avtale sendes til Nets 30 dager etter deaktivering. Har eFaktura blitt deaktivert ved en feiltakelse er det mulig å hente inn igjen eFaktura 1.0 kunder hvis funksjonaliteten aktiveres på nytt før termineringen sendes til Nets.