Direkteintegrasjon mot Eika Alliansens lokalbanker

Integrasjonen omfatter alle bankene i Eika-alliansen.

Med denne integrasjonen er det mulig å remittere, samt automatisk motta bankavstemmingsfiler. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625 for hver enkelt konto.

Før integrasjonen med lokalbanken kan tas i bruk, må denne bestilles og aktiveres i bank. Ta kontakt med bankrådgiver i din lokalbank og gi beskjed om at du ønsker en avtale om direkte bankintegrasjon mot PowerOffice. Her gjennomgås bl.a. overgangen fra eventuelle andre remitteringsløsninger, samt også behovene og oppsettet for innbetalingstjenester. Bankrådgiver vil dele et avtaleskjema for gjennomgang og signering.

Hvis det finnes betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med din lokalbank. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra lokalbanken.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos din lokalbank, kan denne legges inn i PowerOffice Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg den aktuelle lokalbank (i eksemplet under er det valgt Larvikbanken) som utbetalingstjeneste. Fyll inn hovedbokskonto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".

Merk: Kontroller at riktig BIC/SWIFT er angitt.