Go Mobile feilmelding reiseregning for IOS brukere

Noen av våre brukere opplever feilmelding i Go Mobile (IOS) ved forsøk på innsending av reiseregning:

Løsning på dette er å gå inn på reiseregningen på utlegget 'Eget kjøretøy' og endre til typen 'Egen bil'.

Årsaken til feilmeldingen er at en del kjøretøytyper har blitt slått sammen fra 01.01.2019.
Dette skal etter denne dato rapporteres i a-meldingen på en annen måte enn tidligere.
De gamle typene vil være tilgjengelig for brukere som ikke har oppdatert appen til siste versjon. Det anbefales derfor at samtlige brukere får beskjed om å oppdatere snarest for å hindre at de gamle kjøretøytypene fortsatt er tilgjengelig.