Følg

Quality - oversiktsbilde arkiverte oppdrag/avsluttede oppdrag

Meny - Quality - oppdrag

Velg Arkiv og du får oversikt over de avtaler som er avsluttet:

Et oppdrag som er arkivert inkluderer all kunderelatert informasjon som var knyttet opp mot kunden i veilederen når den var en aktiv kunde. På denne måten har en den dokumentasjonen som en trenger for lagring fremover, selv etter avslutning av kundeforholdet.

 

Gjenoppretting av en aktivert kunde

Det er mulig å gjenåpne et aktivert kundeforhold, skulle kunden komme tilbake. Dette gjøres ved å marker den aktuell kunden og trykke på knappen for "gjenopprett til utkast". Kundesettet havner da tilbake til utkast og er klar for ny gjennomgang. Det som var aktivt på oppdraget tidligere blir aktivt igjen, men aktivering av oppdrag, frister og oppdragsavtale må utarbeides på nytt. 

 

Oppdraget havner under utkast og er klar for ny gjennomgang: 

 

 

 

Var denne artikkelen nyttig?
0 av 0 syntes dette var nyttig
Har du flere spørsmål? Send oss en henvendelse

0 Kommentarer

Artikkelen er stengt for kommentarer.