Qualitymaler

Meny - Innstillinger - Quality - Qualitymaler

GoQuality kommer med et eget profileringssett (sett med dokumenter) som kan benyttes i veileder for oppdrag.

I dag leveres Quality med følgende profileringsmal:

Quality - avtaleverk for norsk oppdragsavtale på regnskapsføreroppdrag

Malen leveres som låst for redigering for å sikre levert innhold. Vi anbefaler at det etableres en  kopi av standarden og at redigering foretas i kopien, slik at en alltid har originalen liggende.

En kan legge til nye maler, kopiere maler og slette maler som ikke lengre er ønskelig.
Det som slettes er borte for alltid og kan ikke gjenopprettes.

Sett en avtale til standard

Den avtalen som settes til standard er den avtalen som vil bli foreslått ute i veilederen for oppdrag, med mulighet for overstyring. Markeres slik:

Innstillinger på en dokumentmal:

Fanen Generelt

Det eneste du bør ta stilling til når ny mal opprettes er navnet som malen skal lagres under. Systemet angir kode selv. Logo kan legges inn om ønsket, se dog kommentar under bildet:

Sett inn logo

Selskapet kan legge inn sin egen logo dersom en ønsker at dette skal være en del av dokumentet. Når en legger inn logo må en samtidig angi med flettekode for logo ( {CompanyLogo} ) hvor i dokumentet logoen ønskes satt inn. Husk å skalere ned til lesbar størrelse på logoen. For å se hvordan logoen ser ut må det genereres en avtale.

Fanen Regionale innstillinger

Her oppgis hvilket språk avtalen har. Hvilket datoformat som benyttes og hvilket tallformat.

Fanen Dokumenter

Her legges de dokumentene inn som skal genereres ved oppretting av en avtale mellom selskapet og kunde.

Det er mulighet for å lage nye dokumenter, laste opp dokumenter fra egen maskin eller hente fra malmappen under dokumentsenteret på egen klient i Go.

Hva må gjøres før generering av avtale:

Selskapet må inn i dokumentet "Personvernerklæring" og fylle ut hvem de deler sin informasjon med. Dette gjøres her i innstilling og gjøres en gang og ved eventuelle endringer.

Dersom prislisten alltid er grunnlag for honorering, kan prislisten legges ved malen og vil dermed inngå i alle avtalene som genereres.