Quality - Link i Go

mceclip1.png - knappen

Det er etablert en mulighet for å legge en link på oppgave som fører til området i Go hvor arbeidet skal utføres. Linken kan også styres ut mot en nettadresse, for eksempel til forsikringsselskapets innloggingsside.

Forutsetninger for å kunne føre brukeren til der arbeidet skal utføres er at kunden benytter Poweroffice GO. (Linker til nettsider vil fungere uavhengig av om kunden er i Go eller ikke)
Det må etableres en link mellom selskapet i Klient Admin og kundekortet.

Tilknytning mellom selskap og kundekort hos partneren

Meny - Administrasjon - Klient Admin

I oversikten vises de kunder som benytter Poweroffice Go.
Trykk på kundenavnet slik at dialogboksen nedenfor kommer opp. Skriv inn navnet på kunden i rubrikken "Kunde" og velg kunden når listen over kunder kommer opp.

Resultatet blir da at kunden får et mceclip1.png ikon og et kundenummer i oversiktsbildet:

Kunden er nå knyttet opp og link vil komme på de frister som opprettes, forutsatt at det er lagt inn en link på oppgaven.