28.06.2019: (LØST) Tregheter

Klokken 09:17
Vi har tregheter i systemet i dag som gir forskjellige utlslag:

• Problemer med å bytte klient.
    Det kan hjelpe å trykke F5 og deretter vente noen minutter før man forsøker å bytte klient.
  • Det ser ut som at det tar lang tid å gjennomføre enkelte operasjoner som sending av faktura og postering av lønn.
    Operasjonen tar egentlig ikke lang tid, men tilbakemeldingen fra server kommer ikke frem som den skal. Trykk F5 for å få oppdatert status.
  • Enkelte handlinger henger, f.eks. forhåndsvisning av PDF'er.
    Her må man bare prøve på nytt etter en stund.

Vi jobber med å løste det underliggende problemet.

Oppdatering kl10:02:

Vi har funnet årsaken til problemet i en ekstern tjeneste.

Problemet er delvis løst, men det kan fremdeles oppstå enkelthendendelser av samme type ut over dagen. Vi følger med og iverksetter tiltak dersom dette øker i omfang igjen.

Oppdatering kl10:47:

Problemet tiltar igjen, vi iverksetter oppdatering nå, og forventer å ha fått nødvendig endring i produksjon innen 11:30.

Oppdatering kl11:22:

Vi har nå fått oppdatert produksjon. Dersom du nå opplever at f.eks. forhåndsvisning av faktura "henger" må du trykke F5 og prøve på nytt.