Klienter kan oppleve stopp i import av bankavstemmingsfiler fra Eikabanker

Eikabankene har i enkelte tilfeller problemer med bankavstemmingsfiler som gjør at disse leveres til PowerOffice uten å være i balanse. Dette gjør at importene stopper opp i Go og ligger som feilet under import. Dette gjelder spesielt der siste dag i måneden er en lørdag eller søndag (helg).

Har dette oppstått, kontakt banken og be om nye korrigerte filer for gjeldende dager. Er bistand nødvendig for å få importert de korrigerte filene, kontakt gosupport@poweroffice.no.