Spam som kommer inn på klienters fakturamottaks e-postadresse

Det har kommet inn meldinger om spam som kommer på enkelte klienters fakturamottaks e-postadresse. Denne e-posten har dessverre sneket seg forbi vårt spam-filter.  Siden denne ikke har pdf som vedlegg, vil brukere få varsling i varslingssenteret.

E-posten ser ut til å være sendt fra klientens egen fakturamottaks e-post adresse, men dette er ikke tilfelle. E-posten har et innhold om utpressing.

E-posten er bare å ignorere.