Faktura

Bruk av Factoring ved fakturering

NB: Etter 01.07.2021 er det kun mulig å opprette factoring via API, og ikke som filoverføringstjeneste via Go. Funksjonen vil fortsatt være tilgjengelig for de kundene som bruker funksjonen. Ved deaktivering av factoring, forsvinner den.

Hvis det er inngått avtale med et factoringselskap må det sendes en factoringfil til ditt factoringselskap. Etter fakturering må filen opprettes manuelt via Meny > Rapporter > Salg > Factoring.

Trykk "Opprett factoringfil"
Velg hvilken fakturaer du skal inkludere ved å registrere "Fakturaer til dato" og trykk "Opprett".

Filen blir sendt til e-postadressen eller FTP som er oppgitt under Factoringinnstillinger