Generelt

: Problemer med bekreftelse av brukeridentitet

I ny versjon av Go, som ble publisert mandag kveld den 25.05.20, ble det lagt inn krav om at alle som skal autorisere betalinger i Go, må bekrefte sin brukeridentitet ved bruk av BankID. Det viser seg at brukere som benytter Edge nettleser kan få problemer med dette.

Vi anbefaler å benytte Chrome nettleser når brukeridentideten skal bekreftes, fram til vi har fått løst problemet. For noen brukere kan det hende at PowerOffice Go i tillegg må åpnes i inkognitovindu for å få BankID til å fungere. Dette vil være tilfeller der det er installert utvidelser i nettleseren som blokkerer for BankID.