Generelt

: Løst: Manglende bankavstemmingsfiler fra Eika

Noen kunder i Eikabanker har ikke mottatt bankavstemmingsfil (camt053) som gjelder filer med transaksjoner for den 20.08.20 og/eller 21.08.20.

Eika jobber med å ettersende disse filene og er forventet ankommet løpet av dagen i dag 25.08.20.

Når de(n) manglende filen(e) har blitt importer på klienten, trykk "Prøv igjen" på den eldste filen som har feilet av type bankavstemming først (under import), fortsett så med den nest eldste osv. for å få bankavtemmingen opp å gå igjen.

26.08.2020 Eika melder at de manglende filene ble ettersendt i går ettermiddag.