Direkteintegrasjon BN Bank

Med denne integrasjonen er det mulig å remittere, samt automatisk motta bankavstemmingsfiler. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625 for hver enkelt konto.

Før integrasjonen med BN Bank kan tas i bruk, må denne bestilles. Dette gjøres ved å kontakte banken på e-post smb@bnbank.no. De kan svare på eventuelle andre spørsmål vedrørende avtalen.

Merk: Banken krever ettergodkjenning i nettbedrift av betalinger som overføres til banken. Bakgrunn er hvitvaskingsloven §12 og §13 som krever at bankene skal vite hvem (person) som utfører betalingene.

Hvis det fins betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med BN Bank. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra BN Bank.

Når avtalen er ferdigbehandlet hos BN Bank, kan denne legges inn i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg BN Bank som utbetalingstjeneste og legg inn bedriftens organisasjonsnummer som avtaleid. Fyll inn konto for bank- og kortgebyr. Trykk "Ok".