Spørsmål rundt autorisering av regnskapsgodkjente betalinger på DNB bankkonto

Jeg ser at bankkonto som slapp ettergodkjenning før 01.12.20, ikke har blitt konvertert til regnskapsgodkjente betalinger. Iflg mottatt informasjon fra PowerOffice og DNB skulle alle slike bankkontoer konverteres?

Det viste seg at det manglet en del bankkontoer i konverteringslisten som DNB har sendt til PowerOffice. Dette gjelder bankkontoer som ligger under et regnskapskontors integrasjonsavtale med DNB. DNB har i første halvdel av desember, løpende ettersendt bankkontonummer til PowerOffice for konvertering, der den siste manglende bankkontoen ble konvertert 14.12.20.

Jeg får feilmelding fra banken etter autorisering av regnskapsgodkjente betalinger som inneholder meldingen "Approver (xxxxxxxxxxx) do not have permission on debit account 'xxxxxxxxxxx'".

Bruker som autoriserer har ikke fullmakt på bankkontoen i banken til å utføre betalingen fra Go.

Jeg får feilmelding fra banken etter autorisering av regnskapsgodkjente betalinger som inneholder meldingen "Incorrect Division in Approval data file".

Kontrollèr at at følgende er satt korrekt i bankkontoinnstillingene:

• Utbetalingstjenestens avtaleid
  • Hake av/på for "Ettergodkjenning i nettbank"
  • Divisjonsnummer
  • Divisjonsnavn

Alle bankkontoer konvertert til regnskapsgodkjente betalinger av PowerOffice, skal være angitt med korrekte innstillinger da disse er oppdatert med data fra banken.

Dersom det er kontrollert at alt er registrert og riktig satt opp på klienten, kan betalingen avvises og autoriseres på nytt.

Jeg får feilmelding fra banken etter autorisering av regnskapsgodkjente betalinger som inneholder meldingen "Sign verification failed due to OCSP failure".

Banken har ikke greid å gjøre en sertifikatvalidering på betalingen. Betalingen må sendes på nytt fra Go.

Jeg får feilmelding fra banken etter autorisering av regnskapsgodkjente betalinger som inneholder meldingen "Initiating party ID must be numeric".

Kontroller at divisjonsnummeret er riktig. Dersom det ikke løser problemet, ta kontakt med banken og be dem sjekke om avtalen ved en feil er satt opp med divisjon (filmottak) Telepay i stedet for XML/ISO.