Mobil

Kom i gang med Poweroffice Go app

Skjermbilde 2024-01-23 kl. 14.20.06.png

For å laste den nye appen, klikk på de relevante lenkene nedenfor, eller skan QR- kode med telefonen din.

Link:

Med den nye PowerOffice Go appen får du tilgang til:

• Lønnsslipp
  • Timeregistrering
  • Ferie og fravær
  • Reiseregning og utlegg
  • Bilagsgodkjenning
  • Betalinger
  • Dokumenter
  • Dashboard

Informasjon om roller og tilganger som trengs for å bruke forskjellige menyer i appen finner du her.

Logg inn med ditt Poweroffice Go brukernavn og passord.

Alle aktive Poweroffice Go-brukere som har tilgang til en aktiv Poweroffice Go-klient, kan logge på appen. (Du trenger ikke ha tilgang til rollen Mobil)

Kort oversikt over funksjonaliteter i appen :

Flere opplæringsvideoer finner du her.

Finnes det en demo-app?

Android brukere:
Ja, “Poweroffice Go Demo” er tilgjengelig i Google Play for Android brukere. Åpne direkte link med telefon:

Poweroffice Go- GooglePlay

Iphone brukere:
Demo app for IOS brukere heter Poweroffice EDU og er tilgjengelig kun med direkte link. Klikke på linken, eller skan QR- kode med telefonen din.

Link: Poweroffice EDU

For tilgang til demo-appen (edu-appen), ta kontakt med din regnskapsfører /PowerOffice-partner.

Read information about  Poweroffice Go app in english: