Mobil

Kom i gang med Poweroffice Go app

Ny mobilapp PowerOffice Go med tilgang til Timeregistrering og Ferie og fravær er nå tilgjengelig i App Store (Apple) og Google Play (Android)

-Logg inn med ditt Poweroffice Go brukernavn og passord.

-Alle aktive Poweroffice Go -brukere som har tilgang til en aktiv Poweroffice Go -klient, kan logge på appen.

- Du trenger ikke ha tilgang til rollen Mobil, men du trenger tilgang til å registrere timer, og eller registrere ferie og fravær.

Timeregistrering:

-Registrer time

-Godkjenn dine egne timer, eller send til godkjenning.

Innstilling for dette kan du se her.

Ferie og fravær:

-Send inn ferie og fravær forespørsler.

-Som leder kan du godkjenne forespørsler om ferie og permisjon.

Les mer om å sette opp ferie og fravær modulen her.

Read an introduction to Poweroffice Go app in english: