Mobil

Kom i gang med Poweroffice Go app

Mobilappen kan lastes ned her

Åpne linken med mobilenhet for direkte tilgang:

App Store og Google Play

Med den nye PowerOffice Go appen får du tilgang til Lønnsslipp, Timeregistrering, Ferie og fravær og bilagsgodkjenning. Appen er nå tilgjengelig i App Store (Apple) og Google Play (Android)

-Logg inn med ditt Poweroffice Go brukernavn og passord.

-Alle aktive Poweroffice Go -brukere som har tilgang til en aktiv Poweroffice Go -klient, kan logge på appen. (Du trenger ikke ha tilgang til rollen Mobil)

Lønnsslipp:

Se lønnsslippen din direkte på mobilen. Med PowerOffice Go app vil du få oversikt over din siste lønn, hva du har fått utbetalt som lønn tidligere, og oversikt over viktige nøkkeltall. Du kan også eksportere lønnsslippen som pdf-fil om nødvendig.

Timeregistrering:

-Registrer time

-Godkjenn dine egne timer, eller send til godkjenning.

Innstilling for dette kan du se her.

Ferie og fravær:

-Send inn ferie og fravær forespørsler (med fra- til klokkeslett)

-Overføre ferie

-Som leder kan du godkjenne forespørsler om ferie og permisjon.

Les mer om å sette opp ferie og fravær modulen her.

Bilagsgodkjenning:

I bilagsgodkjenning listes alle godkjenningsforespørsler under sine respektive klienter. Man kan godkjenne direkte fra denne listen, eller gå inn på hver enkelt forespørsel, for å godkjenne, avvise, videresende eller returnere.

-For å få tilgang til godkjenning på mobil, trenger brukeren tilgang til å sende inn utlegg. (full tilgang på mobil)

Read an introduction to Poweroffice Go app in english: