Lønn

Bytte lønnssystem fra Huldt & Lillevik til Go Lønn

Lønnssystemet Huldt & Lillevik avvikles 31.12.2022, og du har nå muligheten til å løfte lønn opp i skyen. Spar tid med å gå over til Go lønn!

Før oppstart med lønn i Go anbefaler vi at du leser vår brukerveiledning.

Konvertering fra Huldt & Lillevik til Go lønn kan gjøres på to forskjellige måter. Les mer her for import av ansattedata og arbeidsforhold via Visma .Net import

1. Kontaktkort for ansatte

Hent ut rapporten "Personer" fra kartoteket i H&L. Velg alle felt og del rapporten til Excel.

Kopier ut aktuelle kolonner fra H&L rapporten, og lim inn i standardimporten kontakter. Filen importeres inn i Go, og ansattkontaktene er på plass.

Tips: Har du allerede opprettet noen ansatte i Go før importen, sjekk at ansattnummer stemmer med ansattnummer i H&L.

2. Arbeidsforhold

Hent siste innsendte A02. A02 hentes enten fra H&L katalogen, eller i arkivet i Altinn. A02 importers inn som arbeidsforhold. For mer informasjon les punkt 2 i hjelpeartikkel om arbeidsforhold.
Dersom A02-meldingen inneholder arbeidsforhold med sluttdato som du ikke ønsker å ha med inn i Go, så kan du redigere bort disse ansatte i filen før filen importeres til Go.

3. Opptjente feriepenger

Del feriepengerapporten fra H&L til Excel. Legg inn fødselsnummer, feriepenge grunnlaget og feriepenger til gode i filen hittil i år verdier. Importer inn filen som en standardimport i Go. Etter import sjekk at rapporten "feriepenger" i Go stemmer med rapporten fra H&L.

Alle ansatte med feriepenger til gode må ha arbeidsforhold for at beløp skal kunne importeres inn.

4. Årslønn og timelønn

Årslønn og timelønn kan importeres inn i med filen lønnsjustering.