Nyheter i Go

Nyheter uke 12

Regnskap

Ny funksjonalitet

• Implementert filtrering av merknader per mva-kode i ny mva-melding.
  • Mulig å opprette varelinjer med negativ rabatt (påslag).

Generelle forbedringer

• Utvidet kontointervallene i kontoplanen for bruk av inn- og utgående mva-koder.
    • Nesten alle kontoer i kontoplanen kan nå benyttes med inngående mva-koder.
    • Utgående mva-koder kan enkelte steder benyttes utenfor 3xxx intervallet, som bl.a muliggjør korrekt mva behandling ved salg av anleggsmiddel med mva, der postering går mot 78xx, tap ved salg av anleggsmidler.
  • Utvidet standard kontoplan med 3 nye kontoer for alle nye klienter som opprettes.
    • 7971 - Justering inngående merverdiavgift fast eiendom
    • 7972 - Justering inngående merverdiavgift maskiner, inventar o.l
    • 7980 - Tilbakeføring av inngående merverdiavgift

Time og prosjekt

Ny funksjonalitet

• Ekstern kommentar i timeføringen kan nå settes som påkrevd. Denne innstillingen kan gjøres på alle fakturerbare aktiviteter.
  • Prosjekt kan settes som påkrevd i timeføringen. Denne innstillingen kan gjøres på alle fakturerbare og ikke-fakturerbare aktiviteter.

Quality

Generelle funksjoner

• Planlagte oppgaver for et år, som ikke lengre er en del av tjenesteleveransen, kom ikke frem i visningen under Fremdrift. Dette er nå ordnet.

• Redigering av dokumentet Oppdragsspesifikasjon kom med loddrett skrift på Kategorier under kapittel 4. Dette er nå ordnet.