Nyheter i Go

Nyheter uke 18

Time og prosjekt

Generelle forbedringer

• Bugfix: Rettet feil i Ferie og Fravær hvor det ble feil i helligdager når et fravær går over årsskille

Finans

Til info:

Grunnet sikkerhetshensyn vil det i løpet av året komme krav om tofaktorautentisering ved betalinger i Go. Vi går bort fra passord ved betalinger og bruker vil i stedet måtte godkjenne en kode i PowerID-appen, slik man gjør ved innlogging. Det vil da naturligvis også bli påkrevd med aktivering av 2FA for brukere som skal autorisere betalinger i Go.

Det vil også komme funksjonalitet hvor Go lagrer brukers BankID i en lengre periode ved autorisering av regnskapsgodkjente betalinger, slik at man ikke må bruke BankID hver gang man autoriserer en slik betaling. I mellomtiden vil bruker kunne godkjenne via PowerID-appen.

Mer informasjon om dette vil komme når løsningen nærmer seg ferdigstilt.

Lønn

• Ny behandlingsregel for lønnsart: "Antall og fast sats - Rapporterer 0 som antall i A02"

API

Endringer og nye funksjoner vil bli publisert som en changelog her.

Nye publiserte integrasjoner: