Mobil

Reiseregning og utlegg

Reiseregning:

Registrer kvitteringer og kjøre- og andre reisegodtgjørelser. Kvitteringer blir tolket for dato, beløp og valuta. Reiseregningene kan kostnadsføres og utbetales umiddelbart ved reisens slutt. PowerOffice Go er alltid oppdatert i henhold til gjeldende regelverk, satser og valutakurser.

Utlegg: Med Poweroffice Go tar du enkelt bilder av dine kvitteringer og sender dem inn for bokføring og utbetaling. Kvitteringer blir tolket for dato, beløp og valuta.

Du kan også registrere utgiftene betalt med firmakort.

Les mer om å legge inn et firmakort som betalingsmåte her.

For å få tilgang til Reise og utlegg menyen må brukeren være ansatt (ansattnummer tilknyttet til brukernavnet).

Det som er synlig for brukeren er avhengig av de abonnementene som klienten har aktiv, og tilgang som brukeren har.

Bruker rolle:

Meny > Brukere > Roller

• Utlegg / kvitteringer (bruker rolle: Mobil > utlegg)
  • Reiseregning (bruker rolle Reiseregning > administrere)

Innstillinger og abonnementer:

• Utlegg / kvitteringer -Aktivt regnskap eller regnskapsmikroabonnement
  • Reiseregning -Aktivt reiseregningsabonnement og aktivt regnskaps- eller regnskapsmikroabonnement

Innstillinger for reiseregninger:

Når klienten har «diett» aktivert i reiseregning innstillingene, vil brukerne se alternativene for reiseregning

• Dagsreise
  • Reise med overnatting

Disse alternativene vil beregne diett i henhold til reiselengde, overnatting type samt  land/region. Dagsreiser / overnattingsreiser vil gi mulighet for registrering av kilometergodtgjørelse og kompensasjonstillegg utland, når disse alternativene er aktivert i reiseregning innstillingene.

Når klienten ikke har «diett» aktivert i reiseregning innstillingene, vil brukeren se reiseregning alternativet:

• Reiseregning

Dette alternativet beregner ikke diett. Denne reisetypen vil gi mulighet for registrering av kilometergodtgjørelse og kompensasjonstillegg utland, når disse alternativene er aktivert i reiseregning innstillingene.

Et firma som ikke bruker diett, får ikke opp utgiftstype: Overnatting automatisk. Det er mulig å legge inn egne utgiftstyper.

Les mer om utgiftstyper her.

Les mer om innstillinger for reiseregning her.