Mobil

Godkjenne bilag i app

Bilagsgodkjenning

Denne artikkelen gir en oversikt over hvordan du godkjenner bilag via mobilappen, hvilke detaljer du kan se, og hvilke endringer du kan gjøre. Den forklarer også hvordan du setter opp varslingsinnstillinger for bilagsgodkjenning.

Forutsetninger

For å godkjenne bilag via appen, må brukere ha en rolle til en av mobilrollene (utlegg, firmakort eller andre bilag).

Godkjenning av bilag

Når du godkjenner betalinger, vises alle forespørsler om godkjenning sortert under de respektive klientene. Du kan godkjenne direkte fra denne listen, eller åpne hver enkelt forespørsel for å godkjenne, avvise, videresende eller returnere.

Klikk på et bilagskort for å se en detaljert visning av bilaget. Hvis et bilag har flere sider, kan du bla ned for å se alt. Trykk på et bilagsbilde for å zoome inn.

Over det første bilagsbildet vises den siste kommentaren for dette bilaget. Du finner flere kommentarer ved å klikke på historikk-knappen øverst på høyre side.

Hvis bilaget inkluderer et notat, vil du se et notatikon ved siden av historikkikonet.

Kontering

Klikk på dialogboksen nederst på skjermen for å se detaljer om kontering. Klikk på redigeringsknappen for å endre informasjon om avdeling og prosjekt eller inkludere beskrivelse. (Andre konteringselementer kan kun redigeres på webversjonen med riktig tilgang.)

Velg tommel opp for å godkjenne, tommel ned for å avvise, og pilen for å returnere eller videresende.

I detaljvisningen kan du sveipe for å se neste bilag.

Klikk her for en video om bilagsgodkjenning.

Varslinger

Hvis varslinger er aktivert i appen, vil du motta en push-varsling hver gang et nytt bilag er sendt til deg for godkjenning. I appens varslingsinnstillinger kan du velge hvilke klienter du ønsker å motta varsler for, eller slå av alle varsler hvis du foretrekker det.