Generelt

: LØST: Manglende banktransaksjoner for DNB-kontoer

Oppdatering 17.00: Alle de manglende filene skal nå være lest inn på klientene i GO.

Oppdatering kl 14.00: DNB har nå funnet feilen, og vil fortløpende sende ut de filene som mangler. Disse vil havne under "import" på den enkelte klient i GO.

Siden den eneste måten de kan gjøre dette på, er å sende alt på nytt, så vil noen kunder kunne oppleve å få dobbelt opp med filer under import - utkast.

Det mangler banktransaksjoner for alle DNB-kontoer for fredag den 9 september. DNB jobber med feilsøking.