Nyheter i Go

Nyheter uke 50

Mobil

Ny funksjonalitet: Godkjenning - mulighet for å angi prosjekt, avdeling og beskrivelse i bilagsgodkjenning

I karusellvisningen, trykk på vis detaljer og deretter penn-ikonet for å redigere avdeling, prosjekt eller beskrivelse.

Regnskap

Ny funksjonalitet

• Implementert filteret «Skjul tilbakeføringer» i rapport for hovedbok, bilagsjournal og reskontroer. Filteret skjuler alle tilbakeførte bilag og dens tilhørende tilbakeføringsbilag fra rapportene når dette er utført av reverseringsfunksjonen i Go. Transaksjonslinjer som kan skjules med dette filteret står i kursiv. Dette er altså linjer som ikke lenger har effekt i regnskapet. Filteret er implementert ifbm den nye funksjonaliteten for korrigering av bilag som kommer senere.

Generelle forbedringer

• Rettet feil ved eksport av rapporten mva-spesifikasjon per transaksjon når filter for mva-type sto til "alle".

API

Endringer og nye funksjoner vil bli publisert som en changelog her.