Nyheter i Go

Nyheter uke 2

PowerBlogg uke 2

Regnskap

Ny funksjonalitet

• Opprettet nytt menypunkt for dimensjoner under innstillinger
    • Speiler innstillingene for dimensjoner i bilagsføring som i dag ligger under Finans – Bilagsføring. Denne innstillingen vil etter hvert bli fjernet.
    • Mulighet for å skjule dimensjoner i brukergrensesnittet som ikke benyttes, nå også for fakturering.
  • Implementert flere filtre i rapporter
    • Hovedbok: Produkt
    • Bilagsjournal: Mva-kode
    • Saldobalanse: Produkt og mva-kode
    • Resultatregnskap: Produkt
    • Detaljer rapportgruppe: Produkt
    • Reskontrorapporter: Inkludér delprosjekt
    • Kundefakturaer: Produkt

Time og prosjekt

Ny funksjonalitet

• Prosjektrapport: Det er nå mulig å skjule interne prosjekter fra rapporten. Dette gjøres via filtertrakten øverst til høyre i rapporten. Alle interne prosjekter har et hus-symbol. Samme funksjonalitet som i prosjektlisten.

Generelle forbedringer

Rettet feil i timerapporter når abonnement er utløpt. Nå vil fraværet også vises i timerapportene selv om time-abonnementet ikke lenger er aktivt.

Finans

Til info:

• Danske Bank endrer i disse dager på sine rutiner vedrørende utsending av bankavstemmingsfiler. Fremover vil banken kun sende ut filer for dager hvor det har vært transaksjoner på konto. Dager uten transaksjoner vil det ikke bli generert bankavstemmingsfiler.
  • Per 31.12.23 vil vi fullstendig avvikle vår filbaserte factoringløsning. Dette skjer fordi vi ønsker å satse videre på API-integrasjoner fremover. Informasjonsskriv er sendt ut til alle berørte kunders partnere (og direkte til kunder uten partner), samt til factoringselskapene. Ta gjerne kontakt dersom noen har spørsmål.

Lønn

Minner på endringer fra 1.1.2023:

• Nye permisjons beskrivelser
  • 5% ekstra arbeidsgiveravgift for lønn over 750.000,- pr ansatt
  • Foretak i økonomiske vanskeligheter

Les mer om dette i vår hjelpeartikkel.

Generelle forbedringer

• Antall kilometer vises i sammenstillingsrapporten
  • Betalinger opprettet fra rapporten "Terminoppgjør fra Altinn" får beskrivelse med termin og år det er betalt for.

Quality

Generelle forbedringer

• Problemet med at frister forut for regnskapsåret som planlegges ikke kommer med ut i fristlisten er nå løst ved at datofeltet kan utvides til datoer i forkant av planleggingsår. Dette vil gjøre det mulig å ta med frister som forfaller før regnskapsåret starter.

API

Endringer og nye funksjoner vil bli publisert som en changelog her.

Nye utvidelser:

• Monday.com - Send eller hent data via plattform - Levert av Emonkey
  • Airtable - Send eller hent data via plattform - Levert a Emonkey
  • OnTop - On-Top fra Initio er et komplett ordre- og kalkylesystem for trykkerivirksomheter - Levert av Initio Medielab AS
  • SDF - SDF gir deg den perfekte støtten i alle ledd i styringen av arbeidsordrene dine - Levert av Svensk Dataförvaltning AB
  • Brøytekontroll - Med Brøytekontroll har du full kontroll på brøyterodene, og relaterte oppgaver - Levert av iotek AS
  • Dealbuilder - DealBuilder gjør tilbudet klart på sekunder og får avtalen i havn - Levert av Emonkey
  • Superb - Norges eneste alt-i-ett-plattform for restauranter og barer - Levert av SuperB