Direkteintegrasjon Nordea

Per i dag er det kun støtte for tjenesten remittering gjennom ISO-20022 standarden. Automatisk innlesning av bankavstemmingsfiler og ocr giro gjennom bank kommer på et senere tidspunkt. Inntil videre må bankavstemmingsfiler manuelt lastes opp som før og ocr giro må gå gjennom Nets (for de som benytter disse tjenestene) med vår kundeenhetsid 00105625.

Hvis det finnes betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med Nordea. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra Nordea.

Remittering

Skjema for bestilling av tjenesten finnes her. Det er viktig at denne ikke blir endret på noen måte og at begge sider av avtalen blir fylt ut og signert av kunde før den sendes til banken for registrering. Avtalen er en forenklet utgave som er tilpasset PowerOffice. Avtalen sendes til cmonline@nordea.no for registrering.

Les mer for ytterligere informasjon om avtalen og løsningen.

Spørsmål vedrørende tjenesten rettes til Nordea ved kontaktperson Hanne Alnes, hanne.alnes@nordea.no.

Oppsett i Go

Når tjenesten er registrert og aktivert hos Nordea, vil kunde får tildelt et CCM nummer. Opprettes flere bankkontoer i samme remitteringsavtale, skal samme CCM nummer legges inn på disse bankkontoene i Go. Gå på innstillinger - bankkontoer. Velg utbetalingstjeneste Nordea og legg inn tildelt CCM nummer. Legg også inn konto for bankgebyr. Trykk Ok.

Da er det klart å sende betalinger.