Direkteintegrasjon Nordea

Med denne integrasjonen er det kun mulighet for remittering. Automatisk henting av bankavstemmingsfiler er det enda ikke støtte for og må fortsatt gjøres manuelt. OCR hentes direkte hos Nets under forutsetning at PowerOffice er satt opp som datamottaker med kundeenhetsid 00105625.

Remittering

Skjema for bestilling av tjenesten finnes her. Det er viktig at denne ikke blir endret på noen måte og at begge sider av avtalen blir fylt ut og signert av kunde før den sendes til banken for registrering. Avtalen er en forenklet utgave som er tilpasset PowerOffice. Avtalen sendes til cm.online@nordea.no for registrering.

Les mer for ytterligere informasjon om avtalen og løsningen.

Spørsmål vedrørende tjenesten rettes til Nordea ved kontaktperson Hanne Alnes, hanne.alnes@nordea.no.

Hvis det finnes betalingsavtale med Nets eller andre, anbefales det at alle returfiler er lest inn på det tidspunktet det legges inn avtale med Nordea. Returfiler fra andre vil ikke komme med i returen fra Nordea.

Når tjenesten er registrert og aktivert hos Nordea, vil kunde får tildelt et CCM nummer. Opprettes flere bankkontoer i samme remitteringsavtale, skal samme CCM nummer legges inn på disse bankkontoene i Go.

Innstillinger Go for remittering

Gå på Meny - Innstillinger - Bankkontoer.

Velg Nordea som utbetalingstjeneste og legg inn tildelt CCM nummer som avtaleid. Legg også inn konto for bankgebyr. Trykk "Ok".

Remittering kan nå foretas på klienten.