Kassejournalimport i tredjeparts format

I Go er det bygget støtte for import av kassejournaler i to tredje-partsformater. Disse importene er bygget etter en gitt struktur og oppsett og må være satt opp korrekt for å få filen importert. I tillegg kan du importere kassejournaler i Visma Business-format vha den generelle import av bilagsjournal i dette formatet.

• Infoeasy kassejournal
    • Last ned eksempelfil her.
    • Last ned filbeskrivelse her.
  • Navision
    • Last ned eksempelfil her.
    • Last ned posteringsspesifikasjon her.
  • Visma Business/Visma DI
    • Støtter import av flere ulike bilagstyper, bl a kassejournal.
    • Les mer  om denne, og last ned eksempelfil her

Import av filformatene:

Åpne meny og velg «Import».

For filformatene Infoeasy og Navision last opp «Kontant». For kassefil i Visma formatene last opp "Bilagsjournal".

Velg ønsket filformat og trykk «Velg fil». Hent opp filen du skal importere. Angi en annen beskrivelse hvis ønskelig og trykk «Last opp».

Trykk «Importer» og filen posteres.