Betale faktura

Denne artikkelen tar for seg betaling av fakturaer på web. For betaling i vår app kan du lese mer her.

Når faktura er godkjent for betaling vil disse legge seg under Kjøp > Betalinger > Venter på autorisasjon. Her autoriseres betalingene ved å trykke "Autoriser alle", eller ved å markere ønskede betalinger (hold inne ctrl-tasten ved markering) og trykke "Autoriser". Autoriseringen bekreftes med samme passord som ved innlogging i programmet.

NB: For å kunne autorisere betalinger i Go, må identiteten til utførende bruker være bekreftet med BankID. Er ikke bruker identifisert, vil denne bli bedt om dette før autorisering. Identiteten kan også bekreftes i brukerprofilen.

Autoriserte betalinger legger seg i forfallsoversikten.

Feltet "Til dato" tilsvarer Betalingsdato. Betalingsdato kan aldri være eldre enn dagens dato. Betalingene er sortert på forfallsdato, men det er mulig å endre sorteringen ved å klikke på kolonneoverskriftene. Ved å trykke til høyre i kolonneoverskriften kan mer informasjon om betalingene bli tilgjengelig.