Betal faktura

Når faktura er godkjent for betaling vil disse legge seg under Innkjøp – Betalinger – Venter på autorisasjon. Her autoriseres betalingene ved å trykke "Autoriser alle", eller ved å markere ønskede betalinger ved og holde inne ctrl-tasten å trykke "Autoriser". Autoriseringen bekreftes med samme passord som ved innlogging i programmet.

Autoriserte betalinger legger seg i forfallsoversikten.

Feltet "Til dato" tilsvarer Betalingsdato. Betalingsdato kan aldri være eldre enn dagens dato.Betalingene er sortert på forfallsdato, men det er mulig å endre sorteringen ved å klikke på kolonneoverskriftene. Ved å trykke til høyre i kolonneoverskriften kan mer informasjon om betalingene bli tilgjengelig.