Remittering/OCR

Go har støtte for Nets direkteremittering og OCR-giro, samt Telepay for remittering direkte gjennom bank.

Nets

Integrasjonsløsningen mot Nets er fullautomatisert.

Remittering: Etter betaling er autorisert, sender systemet filen til Nets. Når betaling er gjennomført og returdata mottas, posteres dette automatisk mot bank i regnskapet og matches på reskontro. Ingen manuelle handlinger.

OCR: Filene som mottas fra Nets blir automatisk postert og matchet på reskontro, Ingen manuelle handlinger.

Nets støtter ikke utenlandsbetalinger.

Har man gjeldende avtale som ønskes å videreført eller opprettelse av ny, kontakt din bankforbindelse for hjelp til endringsmelding på eksisterende avtale/opprettelse av ny. Banken tar dette videre med Nets.

Netsavtalen må inneholde Poweroffice sin kundeenhets-id.

Under pkt 10.3 Periodisering av konteringsdata, velg daglig. Dette for at regnskapet til enhver tid skal være mest mulig oppdatert.

Fyll inn kontaktinformasjon hos Poweroffice.

Ønskes remitteringsavtale på skattetrekkskonto, undersøk med din bank om de tillater dette.

Telepay

Telepay remitteringsfiler (direkte mot bank) må pr i dag håndteres manuelt. Det vil si at de genererte remitterings-filene i Go må overføres manuelt til nettbank. Returfiler og eventuelle mottaksreturfiler må også manuelt overføres og posteres i Go. Kontakt din bankforbindelse for opprettelse av Telepay-avtale.

Telepay støtter utenlandsbetalinger.

I en senere versjon av Go vil direkteintegrasjon mot bank være mulig via den nye ISO 20022 standarden.