Manuell fileksport

Saldobalanse

I Go er det mulig å manuelt eksportere saldobalanse for følgende årsoppgjørsprogrammer.

• Finale
  • Maestro
  • Akelius (Wolters Kluwer)

I rapporten Saldobalanse, trykk på del-knappen og velg årsoppgjørsprogram.

Go lager da en saldobalanseoppstilling i et format som manuelt kan importeres direkte i valgt årsoppgjørsprogram.

Merk: Alle tre årsoppgjørsprogrammene er i dag integrert med Go via API, for sømløs overføring av data (inkl. saldobalanse). Anbefaler derfor å benytte denne løsningen fremfor manuell overføring.

Reiseregninger

Har klienten abonnement på Reiseregning, men ikke Go Lønn, kan godkjente reiseregninger eksporteres til eksternt lønnssystem i Huldt & Lillevik format. Huldt & Lillevik må da velges som lønnssystem i reiseregningsinnstillingene og generering av fil som inneholder godkjente reiseregninger, gjøres fra fanen «Godkjent» i rapporten Reiseregninger.

Ved bruk av eksternt lønnssystem vil utbetaling og bokføring av reiseregningen skje i det eksterne systemet.