Timegodkjenning

For å ha tilgang til denne menyen, må brukerens rolle ha tilgang til Timegodkjenning. Dette definerer du under meny: Brukere - Roller

Meny: Time - Timegodkjenning
I Timegodkjenning får du en samlet oversikt over alle medarbeideres timeliste på overordnet nivå. Her får du en oversikt over hvilke medarbeidere som har godkjent sin timeliste pr uke.

Dersom du ønsker å se detaljene i timeregistreringene som er gjort, kan du klikke inn på en ansatt og kommer da til dette bildet