Funksjonsknapper

Funksjonsknappene ligger alltid øverst i skjermbildet i Poweroffice Go.

Varslingssenter. Her blir brukeren varslet når noe feiler i Go. Redigering av hvem som mottar varslene finner du her. Eksempler på varsler som kan forekomme:

• OCR som feiler.
  • Innlesning av bilag feiler.
  • Hvis e-post sendes til ugyldig adresse.
  • Varsle dersom a-melding ikke er sendt innen fristen.
  • Varsle når det er sendt remitteringsoppdrag, men ikke mottatt bekreftelse.
  • Utgående EHF som feiler/havner i kø.
  • Varsle ved avviste betalinger.
  • Varsle når det ikke er mottatt bekreftelse på et sendt remitteringsoppdrag.

Viser faktura som venter på å bli godkjent/bokført. Trykk på denne for å komme direkte til godkjenningsbildet.

Chat med en annen bruker. Fungerer på tvers av klientene, og tilgjengelige brukere er alle andre som er bruker på en av dine klienter. Søk etter tilgjengelige brukere i søk-feltet.

Link til timeregistrering. I dette bildet registreres timer. Vær obs på at timene registreres på den klient som er oppgitt som arbeidsgiver under i brukerprofilen (se nedefor).  Les mer om dette her

Logg ut.

Din brukerprofil. Her endres brukerprofilen. Endring i navn, e-postadresse eller bytte av passord registreres her.