Importer eksisterende oppdrag

For å overføre eksisterende avtalegiro-oppdrag til Go, må kundeenhetsid for datamottaker og dataavsender i eksisterende avtale først endres til Poweroffice Go (kundeenhetsid 00105625). Fil med alle avtalene kan da bestilles hos Nets for manuell opplasting og import. Påse at KID-oppsett og driftskonto i Go er satt i henhold til avtalen før import.

Importer fil

Åpne meny og velg «Import».

Last opp «Avtalegiro-oppdrag». Trykk «Velg fil» og hent opp filen du skal importere. Angi en annen beskrivelse hvis ønskelig og trykk «Last opp».

Trykk «Importer». Filen leses nå inn og oppdaterer aktuelle kundekort.