Automatisk integrasjon bankavstemming

I Go er det mulig å lese inn banktransaksjoner automatisk. Denne tjenesten må bestilles hos banken. Når banktransaksjoner leses inn kan kontoen avstemmes og det kan opprettes posteringer ut fra innleste transaksjoner. Transaksjoner kan leses inn så ofte man ønsker. Leses det inn daglig vil man alltid ha oppdatert banksaldo tilgjengelig i Go.

De fleste store bankene tilbyr automatisk utsendelse av bankavstemingsfil. Sjekk her om din bank tilbyr dette.