Automatisk integrasjon bankavstemming

I Go er det mulig å lese inn banktransaksjoner automatisk. Denne tjenesten må bestilles hos banken. Når banktransaksjoner leses inn kan kontoen avstemmes og det kan opprettes posteringer utifra innleste transaksjoner. Transaksjoner kan leses inn så ofte man ønsker. Leses det inn daglig vil man alltid ha oppdatert banksaldo tilgjengelig i Go.

Pr. dags dato støttes følgende banker:

Dnb

Les mer om direkteintegrasjon mot Dnb her

Danske Bank

Les mer om direkteintegrasjon mot Danske Bank her

Sparebank1

Les mer om direkteintegrasjon mot Sparebank1 her

Dette er klart i Poweroffice, og banken har lovt dette på plass iløpet av høsten 2017

Nordea

Les mer om direkteintegrasjon mot Nordea her

Nordea støtter ikke automatisk henting av bankavstemmingsfiler, så dette må fortsatt gjøres manuelt.